Uitzicht op Les Voiles de Saint-Tropez - Esprit du Sud ...

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op via +32 475 59 72 60

Neem contact met ons op +32 475 59 72 60

Uitzicht op Les Voiles de Saint-Tropez

Les Voiles de Saint-Tropez, van 28 september tot 6 oktober, biedt een adembenemend schouwspel van klassieke en moderne zeiljachten die strijden in de baai van Saint-Tropez. Geniet van een uniek uitzicht vanuit onze vakantievilla's.

Les Voiles de Saint-Tropez is een jaarlijks zeilevenement dat liefhebbers van klassieke en moderne jachten van over de hele wereld aantrekt. Dit prestigieuze evenement, dat eind september en begin oktober plaatsvindt, biedt een schitterend schouwspel van indrukwekkende zeiljachten die strijden in de betoverende baai van Saint-Tropez.

Wat dit evenement zo bijzonder maakt, is de combinatie van eeuwenoude zeiltradities en moderne elegantie. Van klassieke houten jachten tot hypermoderne zeilschepen, de diversiteit aan boten zorgt voor een unieke ervaring voor toeschouwers. Naast de wedstrijden is er in de stad een bruisende sfeer met tal van festiviteiten en activiteiten voor bezoekers.

Voor een schitterend uitzicht op het evenement zijn onze vakantievilla’s in Sainte-Maxime en Les Issambres ideaal gelegen. Vanuit de villa’s kijk je uit over de baai van Saint-Tropez en geniet je in alle rust en comfort van het spectaculaire schouwspel van de zeilraces. Daarnaast hebben we ook enkele villa’s op slechts 30 minuten rijden van Saint-Tropez, die een rustige uitvalsbasis kunnen bieden.

Les Voiles de Saint-Tropez combineert sport, traditie en luxe, en biedt een magische ervaring voor iedereen die van zeilen en de schoonheid van de Côte d’Azur houdt.

Ontdek onze woningen

Lees ook

Roc d'Azur is één van de grootste mountainbike-evenementen ter wereld. Het evenement vindt dit jaar plaats van 9 tot 13 oktober. Jaarlijks zakken duizenden deelnemers en bezoekers af naar de Côte d'Azur, regio Fréjus-Roquebrune.
September is een van de beste maanden om de prachtige Côte d'Azur te verkennen, met name de schilderachtige regio’s rond Roquebrune-sur-Argens, Les Issambres en Sainte-Maxime. Deze regio in Zuid-Frankrijk biedt een ideale combinatie van natuurschoon, cultuur en ontspanning. Hier zijn acht redenen waarom september de ideale periode is om deze bijzondere bestemming te bezoeken.
Benieuwd naar de marktdagen in Sainte-Maxime, Les Issambres, Roquebrune-sur-Argens en Saint-Tropez? De Provençaalse markten zijn verspreid over verschillende dagen en locaties in de regio. Deze markten bieden een uitgelezen kans om de lokale cultuur, ambachten en smaken te ervaren.
Les Voiles de Saint-Tropez, van 28 september tot 6 oktober, biedt een adembenemend schouwspel van klassieke en moderne zeiljachten die strijden in de baai van Saint-Tropez. Geniet van een uniek uitzicht vanuit onze vakantievilla's.

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Door op de «AANMELDEN»-knop te klikken, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid
Powered by Estatik
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.