Faq huurders - Esprit du Sud

Neem contact met ons op: +32 475 59 72 60

Neem contact met ons op +32 475 59 72 60

Veelgestelde vragen

Boeking

Neem met ons contact op. Wij bespreken met u het aanbod en zoeken naar de meest geschikte keuze voor u en uw gezin. Daarna ontvangt u van ons een verhuurcontract dat door u moet gelezen en goedgekeurd worden. Uw betaling is uw boekingsbewijs. Na de betaling ontvangt u van ons 14 dagen voor uw aankomst de reisvoucher met de mogelijkheid om bed & badlinnen te bestellen. Deze voucher bevat alle nodige informatie zoals routebeschrijving, telefoon nummer van de persoon die u zal ontvangen & wanneer u deze persoon moet bellen. De bestelling van bed en badlinnen moet voor uw vertrek gebeuren zodat we alles kunnen regelen. eindschoonmaak en bed en badlinnen worden ter plaatse afgerekend met de persoon die u de sleutel overhandigt.
Op de detailpagina van de woning op www.espritdusud.be vul je de data in wanneer je op vakantie wenst te gaan. Daarna klik je op de knop ‘boek nu’ waar je je persoonlijke gegevens kan invullen. Als je de gegevens correct hebt ingevuld ontvang je een bevestiging en een rekeningnummer waarop het voorschot kan gestort worden. Let op, het is belangrijk dat het correcte bedrag wordt gestort. Bij niet-betaling wordt jouw verblijf in de woning geannuleerd.

Betaling via overschrijving of kredietkaart mogelijk. Voor betalingen via kredietkaart mag u bij uw boeking in de mededeling achterlaten dat u graag met kredietkaart wenst te betalen. Waarna we u een betalingsverzoek zullen sturen. 

Overige

De borg wordt op voorhand betaald en bij uw vertrek wordt de woning gecontroleerd. Wij rekenen op uw eerlijkheid om te melden wat er zou kapot gegaan zijn dat we dit meteen kunnen bespreken. Binnen de 7 dagen wordt de borg dan op uw rekening teruggestort.
Er is telkens een poetsdienst voorzien, dit is verplicht. In het contract staat vermeld welke de kost is die ter plaatse moet betaald worden.

Contacteer ons

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Door op de «AANMELDEN»-knop te klikken, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid
Powered by Estatik